Högt över marken

I onsdags var det kickoff med jobbet och vi åt middag på Eriks Gondolen.

Jag valde den halva hummern till förrätt. Det var första gången som jag åt hummer tillagad på svenskt sätt. Man åt hummern kall på rostat bröd med mango- och avokadosalsa. Jag tycker att det var mycket gott; det var ju länge sedan jag åt hummer. Däremot var hummersmaken inte lika framträdande som när den är tillagad på kantonesiskt sätt. Pappa brukar stycka upp hummern och woka den med purjolök och ingefära.

Till huvudrätt valde jag lamm med anklever och kantarellrisotto. Det var så gott! Anklevern var väldigt mäktig så efteråt kände jag mig riktigt mätt. Risotton bidrog säkert också till det.

Till efterrätt valde jag flädersorbet med citronmousse och färska bär. Jag blev lite besviken eftersom man fick så lite sorbet, men så mycket mousse. Sorbeten smakade underbart, så det är klart att jag blev besviken.

Servicen var klanderfri. Servitrisen var trevlig och hjälpsam.

Det var en trevlig kväll med riktigt god mat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0