Inflyttningsfest

I lördags hade vi vår inflyttningfest till slut. Det var en hel del att göra förra veckan eftersom vi ville avsluta de pågående byggprojekten och städa före festen.

Vi lyckades sätta in de böckerna vi vill ha och kontorsmaterial i bokhyllorna i biblioteket. A skruvade ihop skrivbordet igen eftersom vi hade skruvat isär det i tron om att vi skulle köpa ett nytt som var längre, men mindre brett. Han kopplade upp båda datorerna, skrivare, högtalare och en skärm. A:s skärm gick nämligen sönder för några veckor sedan så vi kommer att ha två datorer, men dela skärm. Helt okej, men tanke på att vi antagligen bara kommer att nöja oss med att ha en dator i framtiden när den ena slutar fungera.

A:s två bröder och en vän kom till Stockholm med bil från Malmö/Göteborg och fick sova i gästrummet och soffan. Det var trevligt att ha så mycket folk i huset.

På festkvällen var vi 14 personer; några lämnade återbud i sista stund. Det var trevligt och vi fick fina presenter. Vi som bodde i huset hade tillsammans gjort en mojito-inspirerad bål, snittar, morotsstavar. Vi hade även ostbricka med kew och vindruvor, godis, chips, dip och rabarberpaj som syster och pappa gjort.
Det blev en mycket trevlig kväll. Förhoppningsvis blev inte grannarna alltför störda av oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0