Irriterande

Jag hade hoppats att vi skulle hinna bli klara med sovrummet i helgen, men tyvärr hann vi inte riktigt ända fram...

I lördags skulle vi komplettera med lite dörrfoder eftersom de inte hade det inne sist vi var på ByggMax. Det blev även socklar. Därefter var vi på Bauhaus för att köpa nya innerdörrströsklar och fönsterbrädor till alla sovrummen på övervåningen. Självklart sakndes det konsoler (till fönsterbrädorna) av just den typen som vi vill ha.
Alltid saknas det något när man handlar på byggvaruhusen så att man måste göra MINST ett besök till. Det är irriterande att inhandlandet ska stjäla så mycket tid från själva byggandet.

I söndags lyckades vi korta dörrarna så att de går att stänga, spika foder runt båda dörrarna och skruva fast tröskeln mellan klädkammare och sovrum.

Vi har kvar lite att göra i fönsternischen. Eftersom vi tog bort fodret under fönstret blev det några hål som behövde spacklas. Nu ska vi slipa lite, måla och sätta upp fönsterbrädan.
Cookie kommer att bli glad eftersom vi även har tagit bort fönsterbrädan i det blivande biblioteket och det är på den han brukar sitta och titta ut om dagarna. Och tyvärr kan vi inte sätta upp den där eftersom vi saknar konsoler...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0