Projekt: bibliotek

Sovrummet har varit ganska klart den senaste veckan, men har blivit förvaringsutrymmer för sakerna som ska stå i biblioteket (därav avsaknaden av bilder) som är vårt nuvarande projekt. Det enda vi har kvar i sovrummet är nu några krokar i taket som ska tas bort och att hålen efter dem ska spacklas.

I det blivande biblioteket har de förra ägarna målat över tapeterna eftersom deras barn ritat på dem, så det är vitt och fräscht. Vi ska bara lägga golv och byta ut socklarna.

I torsdag började vi förbereda det biblioteket för golvläggningen. Eftersom tidigare ägare tapetserat lite över socklarna var vi tvungna att skära bort den biten så att vi kunde ta bort socklarna. Golvet är inte heller helt plant så vi fick känna efter hur vi skulle lägga ut golvfoamet.
Under helgen har vi (mest A) hunnit lägga hela golvet och spika fast socklarna i halva rummet. Ikväll ska vi köpa fler Billy bokhyllor och en längre skrivbordsskiva på Ikea samt en längre sockel som vi saknar. Sedan kan vi även möblera biblioteket.

Kommentarer
Postat av: Annica

bibliotek i ett hem? ;)

2010-08-24 @ 13:51:57
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: The Way the Cookie Crumbles...

Javisst, men i meningen "ett rum för böcker".

2010-08-24 @ 15:48:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0