Vi lyckades...

...räkna fel antal rullar tapeter till vardagsrummet.

Efter att ha tapetserat tre vardagkvällar förra veckan kom vi fram till att tapeten inte skulle räcka till hela vardagsrummet. I fredags ringde jag Måleributiken och beställde ytterligare två rullar. Jag hoppas att de inte dröjer alltför länge. Förra gången som vi beställde sa de att det skulle ta fyra veckor, men det tog bara en vecka. Så tillverkaren hade dem antagligen på lager då. De kommer med posten, smidigt. Vi slipper åka och hämta dem i Alvik utan behöver antgaligen bara åka till lokala postutlämningen.

Det är mindre än en fjärdedel kvar att tapetsera. Under tiden vi väntar på tapeterna kan vi inhandla och sätta upp foder som ska sitta runt fönsterna och sätta upp fönsterbrädan till Cookie.

Under helgen tapetserade vi i alla fall de återstående rullarna som vi hade kvar. Tapeten har en tendens att bubbla sig när man tapetserar så man har ingen aning om hur slutresultatet kommer att se ut när limmet har torkat och tapeten lagt sig igen. Men det har blivit ganska bra, ett par små glipor mellan tapeterna här och var, men det får jag stå ut med.

Vi har även stora bekymmer med hur vi ska möblera rummet. Jag skulle gärna vilja ha två soffor mittemot varandra så att det inbjuder till samtal och socialisering. Samtidigt är det främst TV:n som används till vardags och vi sitter gärna raklånga när vi tittat på TV nuförtiden. Vi funderar på en U-soffa, men vet inte riktigt hur den skulle stå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0