Snö - inget trädgårdsarbete

Nu vände sig vädergudarna mot oss.
Vinterns första snö föll igår och den har legat kvar idag. Så det fanns ingen möjlighet att göra klart trädgårdarbetet vilket hade varit skönt. Eftersom det ska komma någon form av nederbörd även imorgon får vi ta nästa tillfälle i akt, förhoppningsvis behöver vi inte vänta ända till våren.

I stället har vi rivit tapeterna i vardagsrummet. Det är inte så mycket kvar så förhoppningsvis blir vi klara med det imorgon och kanske till och med hinner sätta upp wall cover som köpte för ett tag sedan.
I stället för att spackla väggarna, vilket kräver mycket jobb, tålamod och tid, sätter vi upp wall cover som ska jämna ut de ojämnheter som finns. Vi hade kunnat sätta upp den på väggarna utan att ta bort den befintliga tapeten, men eftersom den har lossnat på sina ställen är det nog lika bra att ta bort så mycket som möjligt.
Därefter ska vi måla ett lager av den billiga vita färgen som vi använde i sovrummet, detta för att wall cover inte ska suga för mycket när vi tapetserar.
Golvet i vardagsrummet är redan klart. Igår var det en gubbe här som slipade och lackade det. Det blev jättefint och ser nästan nytt ut. Den gula nyansen på det försvann.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0