Asiatisk brunch

I lördags var vi på brunch på Berns asiatiska tillsammans med två vänner. Det var en mycket fräsch brunchbuffé med ett stort utbud.

Det fanns ett sushi-/sashimibord med färsk lax- och tonfisksashimi. Bakom disken stod en kock som gjorde laxsushi och olika typer av makirullar så allt var verkligen färskt.
På bordet med kalla rätter fanns bland annat ostron, inkokt lax, japansk biff och olika asiatiska sallader.
På bordet med varma rätter fanns olika kött, dumplings och olika asiatiska grytor och woker.
Efterrättsbordet var fyllt med främst julgodis och julkakor.

Vid nästan alla rätter fanns det små skyltar med rättens namn och dess innehåll. Texten på skyltarna var tyvärr inte särskilt läsvänlig (både vad gäller typsnitt och teckenstorlek) så man var nästan alltid tvungen att ta upp skylten för att kunna läsa vad som stod på dem. Tyvärr saknades det information om hur kryddstarka rätterna var.

På deras hemsida finns en länk till vad de serverar. Det är säkert bra information till vegetarianer och de som har någon allergi. Men för oss som inte är/har det är det ett jättebra smakprov inför besöket, så att det vattnas i munnen.

Detta är ju verkligen min typ av mat; kanske inte julgodiset, men det slank ner en del sådant också. Jag älskade maten och önskade att man hade kunnat stanna där någon timme till (så att man kunde ta mer mat) och sedan gå dit varje helg. Men det är ganska dyrt, 355 kr per person exklusive dryck, så det blir tyvärr inte besök varje helg, men någon annan gång hoppas jag gå tillbaka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0