Ett steg tillbaka

Från början hade vi tänkt ha ek över trappstegen i trappan. Men sedan föll jag för en trappa i bild på DN Drömbostad. Det var en vit trappa med trappsteg som var så mörkbruna att de nästan såg svarta ut. A samtyckte så vi letade möjligheter att göra våra trappsteg mörkbruna.

Vi upptäckte att en tillverkare av laminat- och trägolv, Kährs, även tillverkar trappnosar till alla sina golv. Vi lyckades komma överens om ett av deras ett golv som var ganska likt det vi hade tänkt oss som trappsteg, och köpte golvet samt beställde trappnosarna.
När vi i helgen hämtade trappnosarna upptäckte A att det stod ett annat namn än det vi hade beställt och när vi kom hem och jämförde trappnosen med golvat var ytstrukturen helt olika. När vi åkte tillbaka för att lämna tillbaka trappnosarna visade det sig att vi hade fått rätt trappnosar. Kährs tillverkar helt enkelt samma trappnos för två olika golv. Butiken förstod att vi inte accepterar att trappnosen inte skulle se likadan ut som trappsteget så vi fick även lämna tillbaka golvet.

Nu är vi tillbaka där vi började. Vi letar olika möjligheter att lägga ek på trappstegen. Vi kanske till och med anlitar någon att göra det om det är prisvärt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0