Hantverkare...

Det här med att anlita hantverkare är verkligen jobbigt.

A har under ett par veckors tid försökt få tag i en målare som ska komma och titta på vad som ska göras för att sedan ge oss en offert samt en rörmokare och/eller golvläggare som göra samma sak. Målaren som skulle ha kommit för över en vecka sedan blev sjuk och har inte hört av sig sedan dess. En annan målare ska nu besöka oss imorgon. Övriga hantverkare säger att de ska återkomma, men gör inte det.

På grund av detta står mycket av arbetet still hemma.
En annan anledning till att vi inte gjort så mycket senaste tiden är att vi de två senaste helgerna haft övernattande besökare. Det är jätteroligt när vänner kommer och bor hos oss, men det gör såklart att vi inte jobbar på huset då.

Just nu funderar vi på att köpa in paketet för golvvärme själva och be grannen (som är rörmokare och har egen firma) koppla ihop det. Sedan kan vi lägga klinkers ovanpå själva.

Det finns ett par saker vi kan göra under tiden det inte händer något på hanverkarfronten: lägga golv i inre och övre hallen samt försöka göra något åt strömbrytaren som hänger ner från taket i den före detta klädkammaren i hallen. Golv ska vi leta i helgen i alla fall, så förhoppningsvis kommer processen att gå framåt och förändring ske i helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0