Mer rivning i hallen

Nu har A jämnat till den del av väggänden som vi ska behålla. Så nu kan vi (nästan) se hur det kommer att se ut. Däremot behöver vi komma fram till hur vi ska göra med väggänden.
Ett tag funderade jag på att ha två hörnlister på kanterna, men eftersom väggen är så tunn skulle listerna komma så nära varandra att det skulle se konstigt ut.
Just nu funderar vi på att sätta en vit list på änden, men vi har inte hittat någon list med rätt bredd än. Detta är nog det mest hållbara alternativet.
Att bara spackla och försöka göra en jämn yta som fortsättning på väggen skulle inte vara tåligt. Dessutom blir det inget bra avslut för tapeten.

A har även knipsat av de stora spikar som stod rakt upp ur golvet och tagit bort den sista regeln som var mot väggen och som behövdes tas bort innan målaren kommer för att tapetsera.

I eftermiddag kommer målaren för att titta och sedan ge oss offert. Jag förbereder mig för en smärre chock prismässigt. Men egentligen har vi väl inget val eftersom det nästan är möjligt för oss att tapetsera vissa partier själva.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0