Uppdaterat om hantverkare

Igår fick vi offerten från den målare som vi inte hade fått tidigare. Den första offerten fick vi redan första arbetsdagen efter besöket hos oss. I slutändan blev det ungefär samma kostnad för båda målarna. Den senaste målarens arbetskostnad var dock högre medan den första målarens kostnad blev hög för att han skulle anlita en snickare som bygger en ställning till honom. Vi valde att anlita den första målaren och han kommer redan på måndag.

I morse var en firma hos oss för att titta på hallen och ge oss offert på att lägga golvvärme och klinker. Eftersom hantverkaren sa att det endast var aktuellt med elektrisk golvvärme så kommer vi antagligen att göra allt själva. Det enda vi behöver hjälp med av en rörmokare är att ta bort det befintliga elementet.

I helgen mejlade A foton och mått till hantverkaren som eventuellt ska lägga ekstegen i trappan. Förhoppningen var att få ett pris på arbetet utan att han behöver komma och titta. Igår kväll svarade hantverkaren att han fått informationen som han behövde och omgående skulle återkomma med en offert.

Det känns som det går framåt med kontakten med hantverkarna, till oh mde s om allt händer på en gång. Men det är skönt att något händer i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0