Förhållandets vardag

A och jag skulle behöva kvalitetstid! Det känns som vi inte hinner umgås.

Båda våra jobb är så hektiska just nu att vi kommer hem helt dränerade. Efter arbetsdagarna har vi sällan ork att göra något.

Helgerna har ofta varit uppbokade om vi inte har byggt på huset eller grävt i trädgården och snart åker A på kurs igen. Vi är ifrån varandra mer än vi är tillsammans. Jag önskar att det inte var så. Det känns nästan som om småbarnsåren redan är här utan att vi har några.

Jag skulle vilja att vi hittade tillbaka till varandra.
Jag önskar att vi kunde åka på en solsemester. Då skulle vi hinna koppla av och samtidigt njuta av varandras sällskap. För som det är just nu känns det som om vi bara försöker överleva vardagen.

Kommentarer
Postat av: C

En spahelg kanske skulle räcka?

För att koppla av och prata. Mysa?

Ni får planera in er själva och avboka allt annat som ju är mindre viktigt. Förhållandet är det allra viktigaste sen kommer allt annat som vardag och renovering och vänner.

Skulle själv behöva någon typ utav kvalitetstid. Hoppas det blir mer av det när jag börjar jobba och drar in mer pengar. Eftersom vi inte har så mycket släkt och så så måste vi ju betala även för barnvakt :)

kram

2011-05-04 @ 09:15:44
URL: http://liebfrau.blogg.se/
Postat av: The Way the Cookie Crumbles...

Ja, antagligen skulle det räcka med en utflyktsdag. Men när skulle den bli av?

Vi behöver antagligen omprioritera ibland, men just nu är det inte möjligt... Om två veckor kanske...

Vi har egentligen all möjlighet att bara prioritera oss själva. Dumt att inte ta möjligheten!

2011-05-04 @ 12:12:07
URL: http://thewaythecookiecrumbles.blogg.se/
Postat av: A

Snart så borde det lugna ner sig, vi gör ju allt det här slitet för att det ska bli mysigt "snart". Snart har bara en tendens att hamna längre och längre fram... Så vi får se till att lugna ner oss och lära att inte känna stress för sånt som behöver göras. Vi har ju alla möjligheter att ta ledigt och kvalitetstid om vi vill egentligen...

2011-05-04 @ 13:47:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0