Små steg framåt i köket

I helgen fäste vi alla handtag på överskåpen i köket. Det tog en hel del tid eftersom vi mätte och mätte och mätte innan vi borrade hålen. Vi kom fram till att det var bättre att mäta två eller tre gånger och bara borra en gång i stället för att göra fel och bli tvungna att köpa nya skåpsluckor.
Nu fungerar skåpsluckorna som de ska och är lite lättare att öppna med handtagen.

Vi har även beställt tapeter till köket. Vi har inte särskilt mycket väggyta så det blev bara tre rullar. Det blev en ljusgrå QuickUp-tapet från Duro.
Vi har börjat riva ner tapet, men har inte kommit så långt än. Vi behöver säkert minst två kvällar till innan vi kan sätta upp Wall cover som vi också försåg oss med i helgen.
Jag hoppas att vi hinner sätta upp tapeterna nästa helg, men det är kanske inte så troligt.

Efter att väggarna i köket är tapetserade ska vi sätta upp några vita skivor i mellanrummen mellan skåp och väggar. Därefter är det dags att lägga nytt golv.

Kommentarer
Postat av: Christina

Vad duktiga ni är som gör allt själva. Kan tror att det blir ett stort lyft för köket. Det är ju så roligt när det blir nytt och fint.

Vi börjar nu äntligen bli färdiga med vår hall och även golvet i köket. Det var mer jobb och tog mycket!!! längre tid än vi anat. Även om vi anlitat en bygg firma men men nu har vi varma sköna golv en stor fin hall och nya fönster på en del ställen :-)

Ska bli roligt att få visa när ni kommer till jul :-) Kram Christina

2011-11-01 @ 11:07:28
Postat av: The Way the Cookie Crumbles...

Vad spännande att få se förändringen i jul! Jag tror att det säkert har blivit rymligt och fint. Även om man inte gör jobbet själv är det ju jobbigt att leva i byggkaoset och allt byggdamm. Men när man gör det själv är den enda man kan skylla på sig själv i alla fall!

Synd att ni inte hunnit besöka oss. Det är så stor skillnad mot när ni var här sist. Men vi bor ju kvar här ett tag:-) Kram!

2011-11-01 @ 13:22:01
URL: http://thewaythecookiecrumbles.blogg.se/
Postat av: Vendela

Hejsan,

Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Vi har just nu en kökstävling som du kan titta på! Vill du ha en liten morot kan du kontakta mig på [email protected] så berättar jag mer.

/Vendela

2011-11-04 @ 16:08:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0