Julgran och julbak

Igår hann vi både införskaffa gran, pynta den och baka lussekatter, mycket tack vare att syster och hennes sambo kom på besök.
 
I år ville vi ha en lite mindre julgran eftersom den skulle stå framför altandörren, det vill säga mellan matsalsbordet och soffan. Det var väldigt svårt att välja gran. Granarna hade inte bara grenarna infällda utan de flesta var även täckta av massa snö. Tyvärr blev jag inte helt nöjd med den som vi till slut köpte.
 
Syster hjälpte till att pynta granen igår kväll medan vi åt lussekatter. Vi klippte av några grenar för att få lite mer plats. De tog hem granriset för att få lite doft av gran hemma hos sig.
 
Julgran och adventsstjärna
 
Tidigare på eftermiddagen satte syster och hennes sambo saffransdegen på jäsning. Jag hjälpte till att baka ut några lussekatter, men fick sen ta hand om B som var på dåligt humör.

Kommentarer
Postat av: Christina

Jag tycker det var en jätte fin gran. Det ser ut att vara en kungsgran? Visst blir det juligt och fint med en äkta doftande gran i huset. Hoppas Cookie låter den vara ifred :)
Nu har vi också fått mycket snö här nere i Blekinge. Cosmos tycker det är jättekul han busar och rullar runt i alla snö.
Kramar till er ifrån Farmor

Svar: Jo, det är en kungsgran. De ska ju hålla längre. Än så längre har Cookie faktiskt inte visat något intresse för den. Han är väl fullt upptagen med att försöka fånga vår uppmärksamhet. Hoppas han står ut till B blir lite äldre. Kram
None None

2012-12-11 @ 14:53:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0