Nära mål i köket

I fredags var A hemma och tog emot både bänkskivan och enamellon som levererades. Han hann även knacka bort all fix och spackla ovanför diskbänken.

I lördags sågade han till den långa enamelloskivan som ska sitta ovanför bänkskåpen. Det gick bra, men det gick inte lika bra att använda hålsågen för att göra hålet till eluttaget. Så vi fick åka för att köpa en ny håltagare och samtidigt passade vi på att köpa lite annat också.

Igår sågade A till de bitar som vi ska använda för att höja bänkskåpen. Jag kontrollerade att väggen ovanför bänkskåpen var tillräckligt slät för att kunna fästa enamelloskivan. Vi fäste handtag på de bänkskåp som står på plats och som vi redan använder. Det har varit ganska opraktiskt att ibland behöva öppna en eller två lådor ovanför eller under för att komma åt det man behöver. Dessutom monterade vi de två skåp som ännu inte är på plats.

Nu är det inte mycket som återstår. Förhoppningsvis blir vi färdiga med de stora delarna av köket i helgen. Vi hoppas pappa kan komma och hjälpa oss att lyfta enamello och bänkskivan på plats. Det är lite för tungt för mig att hålla fast enamelloskivan under den tid som det tar för limmet att torka och även att lyfta den tunga bänkskivan. I så fall skulle det endast återstå att fästa socklar under skåpen och foder runt dörren till tvättstugan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0