Semester söderut

Igår eftermiddag kom vi hem efter nästan två veckors semester i södra Sverige. Innan vi begav oss på förmiddagen tisdag 12 juni var vi tvungna att vänta på att hantverkaren skulle installera en utegivare till värmepumpen. Trots att det var en vardag innan semestrarna börjat slapp vi bilköer.

Efterföljande dag var det en hel del förberedelser inför svägerskans studentmottagning. På eftermiddagen stod vi på skolgården och inväntade utspringet. Därefter var det mottagning med tjocka släkten i svärmors trädgård.

Vi hann under de fem återstående dagarna träffa A:s farfar, farmor, pappa och gammelfarmor samt barndomskompis, gå på stan, vila ut, sola, grilla... Vi hade tänkt bo i svärmors sommarstuga under Karlskronavistelsen, men eftersom det inte var fint väder hela tiden tyckte vi att det var mer praktiskt att bo hemma hos henne och tillbringa de soliga timmarna vid sommarstugan.

Därefter fortsatte vi söderut mot Malmö med omväg via Simrishamn och Ystad. Vi hade aldrig tidigare varit på Österlen så vi passade på nu när vi hade tid.

Väl framme hos svåger blev det en del förberedelser inför midsommarfirandet, men vi hann även besöka Skanör/ Falsterbo och Ven innan det var dags att bege sig tillbaka hem till Stockholm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0