Olika huspyssel

I helgen hann vi även lite med huset utöver att köpa bil.

Vi köpte ett hörneluttag till köket som A satte upp i hörnet mellan de övre skåpen och enamello-skivan. Dessutom satte han alla elkablar i skåpet i kabellister eller stiftade dem så att det även är fint inuti skåpen.

Vi köpte även en lampa att ha över matsalsbordet (äntligen). Så nu är även den på plats. Den lyser något för starkt så det känns inte jättetrevligt att sitta där och äta till exempel, men vi får byta ut lamporna till lampor med lägre watt-styrka vid tillfälle.

A rensade ur och torkade kaminen. Jag tog askan och spred den runt olika blommor och bärbuskar. Vi får hoppas att de tycker om det.

Jag rensade även den stora rabatten på framsidan från ogräs och vi försökte sätta upp nät runt den så att tulpanerna skyddas från rådjuren, men det är fortfarande tjäle i marken så vi lyckades inte få ner pinnarna mer än några centimeter ner i marken. Så de trillade ner ganska fort. Däremot tryckte jag till en pinne igår eftermiddag och då gick den ner lite djupare och den stod fortfarande imorse. Jag hoppas få en fin vårrabatt att njuta av snart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0