Ganska accepterade barnvakter

AA har mer och mer accepterat sin mormor och morfar som barnvakter, men hon protesterade fortfarande vid senaste tillfället när de övernattade hos oss.
 
När det inte handlar om att sova och tiden runtomkring uppskattar hon att vara med dem. AA är glad när hon leker, äter och åker på utflykter med dem.
 
Däremot blir det lite svårare när det kommer till sömn. Förra gången åkte vi när AA sov middag och när hon vaknade hade inte mormor kommit än. Hon var då ledsen över att morfar (och B) var de som var där när hon vaknade.
Vid nattningen var hon återigen ledsen trots att det var mormor som var vid hennes sida. (Det blev B som fick natta sin lillasyster innan hon själv nattades av mormor.)
 
Efter de var på utflykt har det dock gått jättebra. När mormor har varit barnvakt och AA vaknat efter att hon sovit middag har hon varit jätteglad över att mormor är den som varit där.
 
Förhoppningsvis ska det gå ännu bättre framöver. I juli blir det återigen en eftermiddag och kväll med mormor och morfar som barnvakter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0