Helg med sexårsfirande

I söndags fyllde B sex år. Det firades med kalas för de stora kompisarna från förskoleavdelningen i lördags och middag med släkten i söndags.

Till sitt kalas hade B önskat sig en piñata och valde då en i form av en enhörning. Temat för kalaset blev då naturligtvis enhörningar - med motivet på papperstallrikar, pappmuggar, servetter och ballonger. Vi beställde även en tårta i form av en enhörning. B blev överlycklig när hon såg den, men tyvärr var den inte vidare smaklig. (Dekorationerna bestod mest av massa smörkräm, som smakade smör.) Men det verkade inte barnen bry sig om.

Till sin födelsedagsmiddag på söndagen hade B önskat sig köttbullar och makaroner. Så det blev mac n' cheese (oststuvade makaroner) och köttbullar med tomatsås. De flesta verkade faktiskt uppskatta det. Och denna tårta var desto godare.

B verkade så otroligt glad och uppskattade varenda present. De räcker förhoppningsvis länge då hon bland annat fick ett stort playmobil-piratskepp, ett stort lego som hon fortfarande bygger på och spel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0