Utvecklingssamtal för AA

Igår var jag på utvecklingssamtal för AA. Pedagogen påpekade att det är många förändringar som skett denna termin, både med barngruppen - några barn har flyttat från avdelningen medan andra tillkommit - och med en ny pedagog från en annan avdelning. Dessutom går inte B kvar på förskolan.

AA har gått från att iaktta de andra barnens lek till att försiktigt "smyga sig" in i den. Trots att hon hemma mest pratar om en kompis leker hon med flera olika kompisar på förskolan.

Hon tycker om att rita, vilket vi redan visste. Jag fick även veta att AA tycker om att bygga, det är något som hon inte gör så mycket av hemma - kanske för att det är B:s grej där.

Även på förskolan måste de truga/locka henne för att få henne att dricka. Men jag gissar att det till stor del är förskolan förtjänst att AA inte har så mycket problem med förstoppning längre.

Pedagogen berättade att hon känner till rutinerna väl på avdelningen, att hon tycker om samlingarna och sångstunderna och att hon gärna är för sig själv ibland. Pedagogen påpekade även att hon är bestämd, att hon ibland säger att det inte finns något att göra och att AA gärna berättar att hon kan själv. Enda undantaget var när de övade på kullerbyttor, då AA hade sagt att hon "aldrig kommer att lära sig", vilket var ovanligt för henne. Men det stämmer tydligen inte eftersom hon i princip redan kan, men bara behöver den lilla extra hjälpen i början.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0