Annorlunda tid

Det är en annorlunda tid just nu. B som nästan aldrig är hemma sjuk har varit borta från skolan i över två veckor. I början var hon lite snorig, sådant som man i vanliga fall låtit henne fortsätta gå i skolan. Nu har det dock övergått i hosta som inte vill släppa.

Även AA var hemma från förskolan två veckor sånär som på en dag. Hon hostade mycket i början, men sedan övergick det till en hosta som inte heller ville släppa.

Nu har AA varit tillbaka på förskolan en vecka och det går bra. Hon är inte alltför ledsen över att B är hemma. Däremot var hon lite frågande när både A och jag jobbade hemifrån samtidigt som B fick vara hemma.

B får göra skolarbete hemma. Förmiddagarna går bra, men en liten stund in på eftermiddagarna tröttnar hon. Tidigare fick vi mejl varje dag från läraren, men nu har det blivit en veckoplanering.

Jag jobbar hemma och det funkar nästan lika bra som att vara på kontoret. Det är tur då jag kan ta hand om det/de barn som är hemma. Men det var lite svårare att jobba när båda barnen var hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0